Уроки виробничого навчання




Урок в/н «Складання коктейльних карт. Правила їх оформлення» (23.04)

Урок в/н  «Складання сигарних карт» (24.04)

Урок в/н «Складання чайної та кавової карт» (27.04)

Урок в/н «Специфічні види столового посуду, правила їх застосування» (28.04)
Технологічна інструкція (28.04)

Урок в/н «Застосування специфічного посуду, приборів, білизни при оформленні кенді-бару» (29.04)

Урок в/н «Виконання функцій барісто. Приготування гарячих напоїв  на основі кави» (30.04)

Урок в/н «Приготування оригінальних коктейлів» (04.05)

Урок в/н «Приготування фірмових коктейлів» (05.05)

Урок в/н «Приготування оригінальних коктейлів групи Краста» (06.05)

Урок в/н «Приготування оригінальних коктейлів групи Смашіс» (07.05)

Урок в/н  «Приготування безалкогольних змішаних напоїв» (08.05)

Урок в/н «Приготування фірмових і екстремальних коктейлів» (12.05)

Урок в/н «Оформлення приміщення, створення рекламних продуктів» (13.05)

Урок /н «Управління персоналом ресторану» (14.05)

Урок в/н «Процес комплектування штату, проведення професійної орієнтації» (15.05)

Урок в/н «Роботи з молодими спеціалістами» (18.05)

Урок в/н «Аналіз якісного складу підприємства. Підбір персоналу» (19.05)

Урок в/н «Планування, розробляння довгострокових, перспективних і поточних планів роботи  з персоналом» (20.05)

Урок в/н «Підбір музичної програми» (21.05)

Урок в/н «Організація спортивних видів розваг» (22.05)

Урок в/н «Організація обслуговування по типу «бокал шампанського», “Келих вина”» (25.05)

Комментариев нет:

Сервіровка столу