Тема5: Підготовка торгового залу до обслуговування
Тема1: Типи ЗРГ
Тема2: Виробничі і торгові приміщення їхня характеристика,обладнання.
Тема3: Меню й прейскуранти
Тема4: Столовий посуд, білизна, інвентар
Тема6: "Обслуговування відвідувачів"
Тема 7: Організація процесу управніння персоналом
Тема 8: Спеціальні та прогресивні форми обслуговування
Питання для самоперевірки
Тести
Тема1: Типи ЗРГ
Тема2: Виробничі і торгові приміщення їхня характеристика,обладнання.
Тема3: Меню й прейскуранти
Тема4: Столовий посуд, білизна, інвентар
Тема6: "Обслуговування відвідувачів"
Тема 7: Організація процесу управніння персоналом
Тема 8: Спеціальні та прогресивні форми обслуговування
Питання для самоперевірки
Тести
Комментариев нет:
Отправить комментарий